AD-Erämaksu

AD-Erämaksulla saat aina 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa! Voimassa kuluttaja-asiakkaille tehtyihin kauppoihin.

Lue lisää

AD-Erämaksu
 • Elokuun määräaikaishuoltotarjous, Sonax-autonpesusetti kaupan päälle.

  Elokuun määräaikaishuoltotarjous, Sonax-autonpesusetti kaupan päälle.

  Tuo autosi määräaikaishuoltoon elokuun aikana, saat kaupan päälle laadukkaan Sonax-autonpesusetin. Ota heti yhteyttä, pyydä tarjous ja varaa määräaikaishuolto lähimmästä AD-Autokorjaamostasi.

  Täyden palvelun AD-Autokorjaamot hoitavat ammattitaidolla kaikki autosi huollot ja korjaustyöt sen merkistä tai iästä riippumatta. Vankkaa asiantuntemusta sekä alkuperäisiä varaosia käyttämällä uudenkin autosi takuu säilyy – sen lisäksi AD tarjoaa oman 24 kk:n kansainvälisen lisäturvan varaosille ja työsuoritteille.

 • AD-Ajoturva

  AD-Ajoturva on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. AD-Ajoturvan saat vuodeksi 49 eurolla tai AD-Autokorjaamon asiakkaana 39 eurolla. AD-Ajoturvan kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-Autokorjaamoon, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan - kaikissa EU-maissa. Kokonaispalvelu autoilijalle, joka haluaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle. Lisätietoja saat myös AD-Varaosamyymälöistä ja AD-Autokorjaamoista.

  Lue lisää

 • AD-Erämaksu

  AD-Erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaalle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon autohuoltojen tai varaosien rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä.  AD-Erämaksu tarjoaa kuluttaja-asiakkaille 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

  Lue lisää

 • AD-ketju mukana PINS-etuohjelmassa

  AD-autovaraosaliikkeistä saat pinssejä autojen varaosista sekä lisävarusteista ja autonhoitotuotteista. AD-autokorjaamoista saat pinssejä autojen huolloista ja korjauksista. Pinssejä myönnetään vain yksityishenkilöiden käteis- ja korttiostoista.

  PINS-etuohjelmassa on mukana yli 300 partneria ja 400 verkkokauppaa. Voit kerätä pinssejä yli 30000 ostopaikasta Suomessa, ulkomailla ja netissä. Katso kaikki PINS-ostopaikat, ota kaikki hyödyt irti ja liity ilmaiseen PINS-etuohjelmaan nyt osoitteessa www.pins.fi.

  Lue lisää